İhraç edilen Hakan Şükür, Galatasaray'ı aradı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ABD'ye kaçan Hakan Şükür, Galatasaray'dan ihraç edilmesine sosyal medyadan tepki gösterdi. Hakan Şükür, Galatasaray'a geri dönmek için teklifte bulundu.

İhraç edilen Hakan Şükür, Galatasaray'ı aradı
28 Mart 2017 Salı 09:04

FETÖ bağlantılı olan ve firari bulunan Hakan Şükür, Galatasaray'dan ihraç edilmesinin ardından ilk tepkisini Twitter adresinden gösterdi. Sosyal medyadan yazdığı paylaşımla Şükür, “Galatasaray Kulübü üyeliğinden istifa ettim” dedi.

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun ihraç kararına yönelik yaptığı “Kongre öncesi ve sonrası yaşananları kulübün ve Galatasaraylılar’ın hak etmediğini düşünüyorum. Galatasaray Spor Kulübü üyeliğinden sizleri daha fazla meşgul ve rahatsız etmeden istifa ettiğimi beyan ediyorum.” açıklamasından çabucak geri dönen Hakan Şükür, Galatasaray Sicil Kurulu’nu aradı.  

“8 yıllık aidat borcumu ödemek istiyorum. Gereğini yapalım ve Galatasaray üyeliğine yeniden döneyim.” diyerek teklifte bulunan Hakan Şükür, Sicil Kurulu'nun ret cevabı ile karşılaştı.

Sicil Kurulu, Hakan Şükür'e  “Vatan hainlerinin bu kulüpte yeri yok. Aidat ödeme teklifinizi kabul etmiyoruz. Bu konu Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla kapanmıştır. Üyeliğe geri dönmen mümkün değil.” cevabını vererek son noktayı da koymuş oldu.

Kaynak: Star

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.