İş arayan gençlere müjde

İş Arayan Gençlere Bakanlıktan iyi haber geldi. Avrupa Birliği güvencesi altında gençlerin destek alarak işsizlik sorunlarına bir çözüm getirebileceği bilgisi aktarıldı.

İş arayan gençlere müjde
31 Ocak 2016 Pazar 16:50

 İş arayan gençlerin 2016 yılı itibariyle birçok istihdam projesine yönelik hibe alabileceğini açıklayan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik bu konuda gençlere olan desteğin süreceğini açıkladı.

Son zamanlarda artan işsizlik sorununa yeni yıl itibariyle çok farklı düzenlemeler getiren Hükümet yetkilileri, artık işsizlik sorununun kalmayacağını belirtiyor. Yapılan açıklamalarda ‘kırsal bölgelerde azalmalı bir bakış açısı’ olduğunu belirten Bakan Çelik, daha çok etkili makineler ile tarımın yapılabileceğini belirtiyor.

Tarım konusunda istihdam süreçlerindeki hibe desteklerinin bu yıl daha fazla rağbet görebileceği ve gençlerin de bu konudaki yaklaşımlarını destekleyen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, bölgedeki nüfusları sadece üretim yapma adına çalışmaya ve işsizlik sorununun çözümü için tüm desteklerden yararlanmaya davet etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Herkes konuşur Ak Parti yapar.
Avatar
Adil - 8 yıl önce
Tüm işsizler tarım mı yapacak şimdi... Ne alaka işsiz kalmayacak falan
Avatar
Akif - 8 yıl önce
Heryere üniversite aç. Gençleri açıköğretim okuyarak üniversite okuduğuna inandır. Yakında mühendislik fakültesinin de açıköğretimini açarlar millet evden test çözerek mühendis olur. Mesleki bilgiye değil ezbere bakılıyor ne yazıkki. KPSS bunun en güzel örneği, ezberle tarih coğrafya, sınavdan yüksek al, atan, nasılsa devlette yanlış yapsanda, devleti milyonlarca dolar zarara uğratsanda kadrolusun atılma yok. Bakan hangi meslektense onu devşirir. Eskiden ziraat mühendisileri yerine veteriner alımları yapıldığı veya araştırılıp görülebilir. Tüm kamu da öyle başkasının işini başkası yapıyor. Hükümetlerin yanlışı değil hükümetler değişir zihniyet değişmez.