IŞİD, saldırı sonrası grafik paylaştı!

İstanbul Atatürk Havalimanı Saldırısı'nı üstlendiği iddia edilen IŞİD, saldırı sonrası faaliyet alanlarına ilişkin grafik yayınladı.

IŞİD, saldırı sonrası grafik paylaştı!
30 Haziran 2016 Perşembe 12:20

İstanbul Atatürk Havalimanı'nı kana bulayan hain terör saldırısını üstlendiği iddia edilen IŞİD, AHL saldırısı sonrası faaliyet grafiği yayınladı. AHL'de 3 canlı bombanın kendini patlatmasıyla gerçekleştirilen ve 42 kişinin ölümüyle 239 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan hain saldırıyı düzenlediği iddia edilen terör örgütü IŞİD, etki alanlarının yer aldığı bir grafik yayınladı.

Terör örgütü IŞİD'in sözcülüğünü yapan Amaq haber ajansından duyurulan listede Türkiye, örgütün 'uyuyan hücreler' bölümünde yer alıyor. Örgütün 'uyuyan hücreler' listesinde Türkiye ile birlikte Suudi Arabistan, Cezayir, Fransa, Tunus, Lübnan, Bangladeş'in de yer aldığı görülüyor. 

İşte o grafik;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.