İsmail Koncuk: "Atanan tüm sözleşmeli öğretmenlere hayırlı olsun demek gerekir tabi ki ancak.."

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, dün yapılan sözleşmeli öğretmen atamalarına ilişkin açıklama yaptı.

İsmail Koncuk: "Atanan tüm sözleşmeli öğretmenlere hayırlı olsun demek gerekir tabi ki ancak.."
11 Ekim 2016 Salı 13:17

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, dün gerçekleştirilen öğretmen atamalarına ilişkin açıklama yaptı.

İsmail Koncuk, kişisel twitter hesabı üzerinden 10 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen sözleşmeli öğretmen ataması sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Sözleşmeli öğretmenlik atamasına karşı olduğunu her fırsatta dile getiren İsmail Koncuk açıklamalarında ''18.506 sözleşmeli öğretmen ataması tüm karşı çıkışlara rağmen yapıldı.'' ifadelerine yer verdi.

Bu konuda son sözü yargının söyleyeceğini belirten Koncuk, ''umarım yargı en doğru kararı verir.'' dedi.

Atanan tüm sözleşmeli öğretmenlere hayırlı olsun demek gerektiğini ifade eden Koncuk, farklı uygulamaların sözleşmeli öğretmenleri asla mutlu etmeyeceğini söyledi.

Sözleşmeli öğretmen ataması öncesinde de yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren İsmail Koncuk, sözleşmeli öğretmen ataması sonrasında da açıklamalarına devam etti. Türk Eğitim Sen olarak sözleşmeli öğretmen atamasına karşı olduklarını dile getiren Koncuk, kendilerine yakışanı yapacaklarını ve bu sözleşmeli öğretmenlik garabetinin ortadan kalkması için herşeyi yapacaklarını söyledi.

İşte İsmail Koncuk'un Twitter açıklamaları:

"18.506 sözleşmeli öğretmen ataması tüm karşı çıkışlara rağmen yapıldı. Bu konuda son sözü yargı söyleyecek. Umarım yargı en doğru kararı verir."

"Atanan tüm sözleşmeli öğretmenlere hayırlı olsun demek gerekir tabiki ancak biliyorum ki, farklı uygulamalar onları asla mutlu etmeyecek."

"Biz bu filmi daha önce seyretmiştik ama senaryo çok daha berbat, insana çok daha uzak. Aynı öğretmenler odasında adeta iki sınıf oluşturuldu."

"Biz Türk Eğitim Sen olarak yine bize yakışanı yapacak ve bu sözleşmeli öğretmenlik garabetinin ortadan kalkması için herşeyi yapacağız."


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.