Isparta'da askeri eğitim uçağı düştü! Şehitler var

Eskişehir'den kalkan eğitim amaçlı askeri hava aracı, Isparta'da düştü. Uçakta 2 pilot ve bir teknisyenin bulunduğu öğrenildi.

Isparta'da askeri eğitim uçağı düştü! Şehitler var
17 Ocak 2018 Çarşamba 15:12

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Kırkbaş köyü Hodulluca mevkiinde askeri eğitim amacıyla kullanılan bir hava aracının düştü. Kırkbaş köylüleri askeri kargo uçağının düştüğü yönünde 112 Acil Çağrı Merkezi'nde ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip geldi. 

Eskişehir'den eğitim amaçlı kalkan CASA tipi askeri uçağın Yalvaç ile Çay ilçeleri arasında bir bölgede düştüğü, uçakta 2 pilot ve bir teknisyenin bulunduğu öğrenildi.

Kazaya dair Isparta Valisi Günaydın, uçakta 2 pilot ve mürettebatın olduğunu ve 3'ünün şehit olduğunu açıkladı. Uçağın saat 14.30'da düştüğünü açıkladı. Vali Günaydın ayrıca bölgenin çok sapa bir yer olduğu için karadan ulaşımın çok zor olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.