İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşımaya Yüzde 35 Zam Yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşımaya Yüzde 35 Zam Yaptı, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB), özel halk otobüsü, İETT, metro ve metrobüs tarifelerine yüzde 35 zam yapıldığını duyurdu. iSTANBUL UKOME toplu taşımaya yüzde 35 zam yaptı peki yeni fiyatlar nasıl oldu Detaylar haberde..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşımaya Yüzde 35 Zam Yaptı
Kamusaati
Kamusaati
07 Şubat 2020 Cuma 12:37

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşımaya Yüzde 35 Zam Yaptı

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB), özel halk otobüsü, İETT, metro ve metrobüs tarifelerine yüzde 35 zam yapıldığını duyurdu. iSTANBUL UKOME toplu taşımaya yüzde 35 zam yaptı peki yeni fiyatlar nasıl oldu Detaylar haberde..

İstanbul büyükşehir belediyesi tarafıdan belediyeye ait kurum ve kuruluş işletmelerine son dönemde üst üste gelen zamlara bir yenisi daha eklendi.

Çok değil yaklaşı 2 ay öncesinde İstanbul'da taksi ve minibüs ücretlerine yapılan zamların ardından şimdi de İETT'ye yüzde 35 zam geldi.

Toplu taşıma bilet ücretiğ 2,60'TAN 3,50'YE ÇIKIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Afet Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen Ulaşım Koordinasyon Merkezi UKOME toplantısında özel halk otobüsü, İETT, metro ve metrobüs tarifelerinde en kısa mesafelerin tek yön tek biniş bilet ücreti ücreti 2.60 TL'den 3.50 TL'ye yükseltilmesi için karar alındı.

Öte yandan yaklaşık 3 yıldır toplu taşıma ücretlerine zam gelmediğini ifade eden esnaf temsilcileri, UKOME toplantısında elektronik bilet ücret tarifelerine yüzde 35 zam yapılaraqk yeniden düzenlenmesini  talep etti.

UKOME Toplantısında Yapılan oylama sonucunda, oy çokluğu ile elektronik bilet ücret tarifelerine yüzde 35 zam yapılmasına karar verildi.

Zam İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İMAMOĞLU'nun onayının ardından yürülüğe girecek.

Zammın kamuoyu ile paylaşılmasının ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan yorumlar ise şöyle oldu;

-Hersey super olacakkk devammmm

-Olsun ama laik baskan, depremde tatile gidiyor, Karsisindakini hic konusturmuyor,is yapmiyor Ama olsun o ataturkcu ve laik bi insan. :)))) Ha unutmadan bide avrupa ne diyorsa onu soyluyor. Eziklikten hic kurtalamiycaksiniz

- Nasıl istanbul, her şey güzel oluyormuy muş.

- banane kardeşim istanbullu düşünsün. neyse bu sorunu kucaklaşarak halledersiniz..

- Adamın kayak yaparak verdiği pozların anlamı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. İlluminati gibi önceden subminal mesajı veriyor sonradan hoopp geçmiş olsun. Adam kaya kaya geldi daha ne bekliyordunuz ki.

- Tayyip yapiyoda sen niye yapmican helal olsun!!!

benzer bir çok yorum yapıldı.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.