İstanbul'da 250 savcı ve hakim tutuklandı! 51'i firari

İstanbul'daki Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, 250 hakim ve savcı tutuklandı. 51 hakim ve savcı ise firari durumda bulunuyor.

İstanbul'da 250 savcı ve hakim tutuklandı! 51'i firari
02 Ağustos 2016 Salı 14:50

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında İstanbul'da görev yapan 250 hakim ve savcı tutuklanırken 51 hakim ve savcı firarı durumda bulunuyor.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsüne ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Anadolu Adalet Sarayı'nda görevli 110 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı verilirken Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, Bakırköy Adalet Sarayı ve Küçükçekmece Adliyesi'nde görevli 140 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı verildi.

Kaynak: Milliyet


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.