İstanbul patlamasında şehit var mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da yaşanan bombalı terör saldırısı sonrasında mikrofonlara önemli açıklamada bulundu. Soylu, patlamada yaralanan polislerin hastanelerde tedavi altında olduğunu ifade etti ve şehit sayısı konusunda açıklamayı daha sonra yapacaklarını belirtti.

İstanbul patlamasında şehit var mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama
11 Aralık 2016 Pazar 00:50

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 2 farklı patlamanın olduğunu ifade ederek, tüm arkadaşların olayın aydınlatılması için çalıştıklarını ifade etti. Bombalı terör saldırısında yaralananların çevre hastanelerde tedavi altına alındığını ifade eden Soylu, şehit konusunda açıklamanın Vali ile birlikte yapılacağını söyledi. 

Süleyman Soylu,  "İki patlama olduğu arkadaşlarımız tarafından değerlendirildi. Birisi tam stadın hemen üzerinde Süzer Plaza ile yan yana olan, daha önce 'Beleştepe' denilen yerde, diğeri ise Maçka Parkı'nda. Maçka Parkı'ndakinin canlı bomba olduğu değerlendiriliyor." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 40'a yakın yaralı olduğunu belirtti.

Süleyman Soylu Şehit konusunda vali ve Emniyet Müdürü ile kamuoyuna açıklama yapacaklarını ifade etti. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.