İstanbul Reina'da terör saldırısı - Ölen ve yaralananların isim listesi

İstanbul Ortaköy'de bulunan Reina'ya terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda 39 kişi öldü, 69 kişi yaralandı. Peki hain terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ve yaralananların isim listesi açıklandı mı? Reina'da ölenlerin isimleri haberimizde.

İstanbul Reina'da terör saldırısı - Ölen ve yaralananların isim listesi
01 Ocak 2017 Pazar 15:55

İstanbul'un en gözde eğlence mekanlarından birisi olan Reina'da terör saldırısı düzenlendi. Saldırda 39 kişi yaşamını yitirirken, 69 kişi yaralandı. Saldırı ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saldırı ile ilgili açıklamada bulundu. Peki hain terör saldırısında hayatını kaybeden ve yaralananların isimleri açıklandı mı? İşte detaylar.

İstanbul Ortaköy'de bulunan Reina'da hain terör saldırısı gerçekleşti. Saldırda 39 kişi yaşamını yitirirken, 69 kişi de yaralandı. Konu ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamada bulundu. Süleyman Soylu, "39 insanımız hayatını kaybetti." dedi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden özel uçakla İstanbul'a  gelen Soylu, Atatürk Havalimanında, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile birlikte açıklama yaptı.

Saldırıda hayatını kaybedenlerden 21'inin kimliğinin belirlendiğini belirten İçişler Bakanı Soylu, "Bizim de aldığımız bilgiler çerçevesinde 39 insanımız hayatını kaybetti. Bunların şu anda 21'inin kimliği belli. Henüz diğer 18'inin kimliğiyle ilgili tespit çalışmaları devam ediyor. 16'sı yabancı uyruklu, 5'i Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, diğer kimliği belli olmayanlarla ilgili böyle bir değerlendirme yapamıyoruz." diye konuştu.

69 Yaralı var

"Şu anda 69 vatandaşımız, daha doğrusu 69 kişi hastanelerde tedavi görüyor. Bunun 4'ü ağır olarak bize bildirildi, 1'i çok ağır. Elbette ki bir terör saldırısıyla karşı karşıyayız. Hain, sivil insanlara yönelik ve milletin umutlarını tazelediği bir yılbaşında gerçekleşen ve insanların korunmasız olduğu bir yerde, onların böyle bir şeyden habersiz, hiçbir şekilde akıllarından geçmeyen bir durumda yapılan insanlık dışı ve alçak bir saldırı. Teröristi arama çalışmaları devam ediyor. Emniyetimiz gerekli operasyonları başlattı. İnşallah yakın bir zamanda ele geçeceğini ümit ediyoruz. İnşallah bir daha böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmayız. Tekrar başımız sağ olsun."


Reina Saldırısında hayatını kaybeden ve yaralananların isimleri açıklandı mı? 


İstanbul Ortaköyde bulunan Reina eğlence merkezine terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda 39 kişi yaşamını yitirirken, 69 kişi yaralandı. Hain terör saldırısında hayatını kaybeden ve yaralananların isimleri belirlendikçe güncellenecek. Haberimizden öğrenebilirsiniz. 

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ

-Polis memuru Burak Yıldız
-Güvenlik görevlisi Fatih Çakmak
-Turizmci Ayhan Arık
-Yunus Görmek,
-Hatice Karcılar,
-Bahadır çakır,
-Mustafa Jalal Abbas,
-Mustafa Kaya,
-Baran Cemal,
-Mustafa Barın,
-Kenan Kutluk,
-Ahmet Saud Alfadul,
-Muhammed Said Alfadul,
-Hatice Aslandoğdu,
-Mustafa Seymen,
-Hatice Uyar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.