İstanbul ve Ankara'da ücretsiz ulaşım uzatıldı!

İstanbul ve Ankara'da ulaşım 'Demokrasi nöbeti'ne katılan vatandaşlar için yeni düzenleme getirildi. Ankara'da ulaşım bir hafta daha uzatılırken İstanbul'da yeni düzenleme getirildi.

İstanbul ve Ankara'da ücretsiz ulaşım uzatıldı!
31 Temmuz 2016 Pazar 14:58

15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle devam eden 'Demokrasi nöbeti' için toplu taşıma araçlarını ücretsiz hizmet verme süresi uzatıldı.

İstanbul'da belli saatlerde ücretsiz olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni bir düzenleme yaparak İstanbul'daki toplu taşıma araçlarından İETT Otobüsleri ve Raylı Sistemler bir hafta süreyle 7 Ağustos Pazar saat 24.00'a kadar 20.00-06.00 saatleri arasında ücretsiz yolcu taşımaya devam edeceğini duyururken Şehir Hatları, Halk Otobüsleri, Otobüs AŞ ve Deniz Motorları ise artık ücretli hizmet vereceği belirtildi.

Ankara'da bir hafta uzatıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise 8 Ağustos Pazartesi sabahına kadar devam edecek uygulamanın, daha önce olduğu gibi, belediye otobüslerinin yanı sıra Metro ve Ankaray’ı da kapsadığını belirtti.


Etiketler; #ulaşım
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.