İstanbul Vezneciler'de polis aracına bombalı saldırı: 11 şehit, 36 yaralı

İstanbul Beyazıt Vezneciler'de çevik kuvvet otobüsününe yönelik bombalı saldırıda 7 polis memuru ve 4 vatandaş şehit oldu, 36 vatandaş yaralandı. İstanbul Valisi Vasip Şahin 11 kişinin hayatını kaybettiğini, 36 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

İstanbul Vezneciler'de polis aracına bombalı saldırı: 11 şehit, 36 yaralı
07 Haziran 2016 Salı 10:45

Sabah 08.35'de İStanbul Beyazıt İlçesi Vezneciler durağında meydana gelen patlama ile ilgili İstanbul Valisi Vasip Şahin açıklamalarda bulundu. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beyazıt Vezneciler'de meydana gelen patlamada  ölü sayısının sayısının 11 olduğunu açıkladı. Olayda 7 polis şehit oldu 4 vatandaş da hayatını kaybetti. Patlamada 36 kişinin yaralandığını belirten Şahin 3 yaralının durumunun da ağır olduğunu ifade etti. 

Olayın hemen sonrasında yapılan açıklamada 5 polisin yaralandığı belirtilmii, yaralıların hastanelerde tedavi altına alındığı söylenmişti. Patlamanın bomba yüklü bir araç ile yapıldığ belirtildi.  Vezneciler'de polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü bir araç ile gerçekleştirildiği de Vali Vasip Şahin tarafından doğrulandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.