Jandarma Genel Komutanlığına Mensup Bir Üst Rütbeye Terfi Ettirilen General ve Albayların Tam isim listesi

13 Ağustos 2018 Resmi Gazeteye ait kararlar içerisinde dikkat çeken Jandarma Genel Komutanlığı ile ilgili kararlar oldu. Resmi Gazetede yayımlanan,Jandarma Genel Komutanlığına Mensup General ve Albayların Bir Üst Rütbeye Terfi Ettirilmeleri Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/100) ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Jandarma Genel Komutanlığına Mensup Bir Üst Rütbeye Terfi Ettirilen General ve Albayların Tam isim listesi
13 Ağustos 2018 Pazartesi 12:40

Jandarma Genel Komutanlığına Mensup General ve Albayların Bir Üst Rütbeye Terfi Ettirilmeleri Hakkında Karar, bugünkü 13 Ağustos 2018 tarihli ve 30508 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre bir üst rütbeye sevkedilenlerin isimleri ve rütbeleri şu şekilde;

Jandarma Genel Komutanlığı mensubu Tümgeneral Musa Çitil korgenralliğe,

Tuğgeneral Hüseyin Kurtoğlu, İsmail Balıbek, Münir Güzel ve Ahmet Hacıoğlu tümgeneralliğe terfi ettirildi.

Jandarma Kıdemli Albaylar Şakir Uslu, Yusuf Ziyaaddin Cavlak, Ünsal Bulut, İbrahim Koyuer, Murat Bulut, Halil Şen, Hüseyin Hilmi Atabay, Nuri Öztürk, Alper Sır, Cemil Lütfi Özkul, Selçuk Yıldırım, Ahmet Kavukçu ve Tekin Aktemur tuğgeneralliğe getirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.