Kabine revizyonu - O bakanlar artık Bakanlar Kurulunda değil

Başbakan Binali Yıldırım kabine değişikliğini açıklamasının ardından kimlerin gittiği kimlerin kaldığı belli oldu. İşte artık Bakanlar Kurulunda olmayacak isimler...

Kabine revizyonu - O bakanlar artık Bakanlar Kurulunda değil
19 Temmuz 2017 Çarşamba 15:26

Yeni yapılan kabine revizyonu nedeniyle bazı bakanlar kabine dışında kaldı. Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan kabine değişikliğine göre 6 yeni isim Bakanlar Kurulu'nda yer alırken 6 isimde kabine dışında kaldı.

İşte yeni Bakanlar Kurulunda yapılan önemli değişiklikler...

5 bakanın ise görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş - Kültür ve Turizm Bakanı, Başbakan Yardımcı Nurettin Canikli - Milli Savunma Bakanı, Sağlık Bakanı Recep Akdağ - Başbakan Yardımcısı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ - Başbakan Yardımcısı, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık - Başbakan Yardımcısı oldu.

Kabine dışı kalan isimler ise Yıldırım Tuğrul Türkeş (Başbakan Yardımcısı), Veysi Kaynak (Başbakan Yardımcısı), Akif Çağatay Kılıç (Gençlik ve Spor Bakanı), Faruk Çelik (Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı), Nabi Avcı (Kültür ve Turizm Bakanı), Mehmet Müezzinoğlu (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı) olduğu listenin açıklanması ile görüldü. 

Kabineye giren yeni isimlerde Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.