Kadir Gecesi Ayasofya'da idrak edilecek

Kadir Gecesi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in katılımı ile Ayasofya'da dualarla idrak edilecek.

Kadir Gecesi Ayasofya'da idrak edilecek
21 Haziran 2017 Çarşamba 10:49

Bugün İslam aleminin en önemli günlerinden bir olan Kadir Gecesi. Duaların ve ibadetlerin katlandığı bu önemli günde programlar düzenlenecek. 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Diyanet İşleri eski başkanları Prof. Dr. Süleyman Ateş ve Prof. Dr. Ali Bardakoğlu'nun katılacağı özel Kadir Gecesi programı, Ayasofya'da dualar ve tekbirlerle idrak edilecek.

TRT Diyanet'te yayınlanan "Bereket Vakti Ayasofya" isimli programın Kadir Gecesi özel yayınında Ayasofya Camisi içinde Kur'an-ı Kerim, tekbir ve ezan sesleri yükselecek. 

Programda Uluslararası Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında derece alan hafızlar Kur'an okurken, 2 müezzin de canlı olarak çift ezan seslendirecek.

"Bereket Vakti Ayasofya Kadir Gecesi Özel" programı, Ali Bektaş'ın sunumuyla yarın gece saat 00.00'da TRT Diyanet'te başlayacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.