Kandil'den 'hayır'a başka bir destek daha!

PKK'nın sözde yöneticisi Mustafa Karasu, referandumla alakalı itirafta bulundu

Kandil'den 'hayır'a başka bir destek daha!
04 Mart 2017 Cumartesi 14:59

Eli kanlı Terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinden Mustafa Karasu, PKK'nın yayın kuruluşu ANF'ye yaptığı sözlü açıklamada önemli bir itirafta bulundu. Karasu 'Önder Apo' dediği çocuk katili Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı sahiplenmek için 'hayır' diyeceklerini itiraf etti. PKK'lı terörist Karasu, yaklaşam referanduma ilişkin 'Hayır' propagandası yaparken 'Gezi ruhu' ifadesini kullanarak 'Gezi' olaylarında PKK'nın da aktif rol oynadığını yeniden itiraf etti.

AÇIKÇA İTİRAF ETTİ
PKK'lı Terörist Mustafa Karasu 'Önder Apo' dediği çocuk katili Abdullah Öcalan'ı sahiplenmek için 'hayır' diyeceklerini söyledi. Sözde yönetici terörist Karasu'nun Türkiye'deki malum marjinal yapılarla nasıl ortak hareket ettiklerini tekrar itiraf etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.