Kanlı plan teröristin cebinden çıktı!

Diyarbakır Silvan’da 14 Nisan’da ölü ele geçirilen bir teröristin cebinden çıkan hain plan sonuçsuz kaldı. Teröristin cebinden çıkan planda Derik Adliyesi’ne ait krokiler çıktı.

Kanlı plan teröristin cebinden çıktı!
30 Nisan 2016 Cumartesi 12:39

Diyarbakır Silvan’da 14 Nisan’da ölü ele geçirilen bir teröristin cebinden çıkan hain plan sonuçsuz kaldı. Teröristin cebinden çıkan planda Derik Adliyesi’ne ait krokiler çıktı. Derik Adliyedeki 5 hâkim ve savcıya yönelik eylem hazırlığında olduğu belirlenen PKK’lıların keşif raporunda, görevlilerin adliyeye gidiş gelişlerde kullandıkları güzergâh ve çalıştıkları ofislerin kaydedilmesi dikkat çekti.

Derik'te adliye ve tapu dairesinin girişleri yan yana bulunuyor. Tapu dairesinde insan sirkülasyonu daha çok olduğu için, herhangi bir militanın eylem için binaya girmesi halinde tespit edilmesi çok güç. Hakim ve savcıların can güvenliği açısından tapu dairesinin İlçe Milli Eğitim Binası'na taşınması öngörülüyor. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Irfan - 8 yıl önce
Bu millet bu şerefsizlerin kökünü kaxıyacak inşallah