Karamollaoğlu: 'Hükümet erken seçime gitmeyecek, baskın seçim yapacak'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, erken seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Karamollaoğlu: 'Hükümet erken seçime gitmeyecek, baskın seçim yapacak'
20 Ağustos 2017 Pazar 16:37

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonunda düzenlenen Ankara İl Divanında konuşma yaptı. Ülkede geçmişte yaşanan terör hadiselerinin tekrar canlanma emaresi gösterdiğini dile getiren Karamollaoğlu, şu anda teröre karşı yürütülen mücadeleden bir netice alınamayacağını iddia etti.

"Çetele tutuluyor, 'bugün şu kadar şehit verdik, şu kadar da teröristi imha ettik' diye. FETÖ ile bir mücadele yürütüldüğü söyleniyor. Ama bir yıl geçmiş olmasına rağmen hala ciddi bir mesafe katedilmiş değil" diye konuşan Karamollaoğlu, Hükümetin memur ve emekliye verdiği 3+3 zam teklifini de eleştirdi.

Karamollaoğlu, açıklamasına şu şekilde devam etti:

"Sizler de mesuliyet altındasınız. Yakında seçime gitme ihtimali var. Bu sene sonunda seçim olma ihtimali hala güçlü. Erken seçim demiyorum. Hükümet erken seçime gitmeyecek, baskın seçim yapacak. 'Kimse hazırlanamadan gidelim ki vatandaşın gönlünü tekrar kazanalım.

Vatandaşı bir endişeye sevk edelim, bak falancalar gelirse bu ülke mahvolur.' Ekim sonu, kasım ortasında seçim olabilir. Şimdiden seçime hazırlıklı olmak mecburiyetindeyiz."

Bu seçimde en etkili parti Saadet Partisi olacak

"Bunu sadece ben söylemiyorum. Ya da dar bir kadro 'elbette siz böyle düşüneceksiniz' demiyor. Bizim dışımızdaki insanlar gelip, kendileri bunu ifade ediyor. Şu anda sadece muhalefette bulunan partiler değil, iktidarda bulunan partinin en az yarısı bir arayışın içinde. Sayın Cumhurbaşkanı durduk yere sahaya inmedi. İlçe teşkilatlarına kadar müdahale etmek istiyor. Eğer Cumhurbaşkanımız mahalle teşkilatlarıyla ilgilenmeye başlarsa hapı yuttuk. O zaman dış politikamızın, ekonomimizin düzelme imkanı bütünüyle ortadan kalkar."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.