Karayılan'dan Mardin'deki önemli ailelere isyan mektubu!

Ağır darbe alan PKK bu kez Mardin'deki önemli ailelere 'isyan mektubu' gönderdi. Türkiye'nin zayıflamasından dolayı şiddet, yalan ve tehdite başvurduğunu belirttiği mektupta Karayılan, "Düşmana karşı direnişte olmalısınız" diyerek isyan çıkarmak için tehditte bulundu. İşte PKK'nın sözde lideri Murat Karayılan'ın yazdığı mektup...

Karayılan'dan Mardin'deki önemli ailelere isyan mektubu!
28 Eylül 2016 Çarşamba 15:47

Ağır darbeler almaya devam eden PKK için PKK'nın sözde lideri Murat Karayılan, Mardin'deki aşiret ailelerine isyan mektubu gönderdi. Aşiret ailelerine isyan etmelerini söyleyen Murat Karayılan, bu karar uymayanlarıda tehdit etti.

Suriye'de de kanton oluşturma planının suya düşmesi ile ağır darbe alan PKK'nın mektubunda Türkiye katkiam yapılmakla suçlandı. Karayılan tarafından yazılan bu mektupta, Mardin'deki ailelere "Düşmana karşı direnişte olmalısınız" dedi.

Türkiye'nin zayıflamasından dolayı şiddet, yalan ve tehdite başvurduğunu belirten Karayılan, "DAEŞ ve El-Nusra'yı besleyerek Rojava'daki halkımıza saldıracak" ifadesinde bulundu.

İşte Karayılan'ın isyan mektubu:



Etiketler; #PKK
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.