Karlov'u öldüren Altıntaş'ın ailesinde bir isim dikkat çekti

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş'ın ailesindeki bir ismin FETÖ ile bağlantısı dikkat çekti.

Karlov'u öldüren Altıntaş'ın ailesinde bir isim dikkat çekti
20 Aralık 2016 Salı 12:33

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldüren Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş'ın dayısı Hasan F. kapatılan FETÖ okullarında üst düzey yöneticilik yaptığı belirlendi. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gözaltına alınan Hasan F'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Suikasti düzenleyen Altıntaş'ın sadece dayısı değil annesi, babası, kız kardeşi ve 2 yakınıyla birlikte ev arkadaşı polis memuru S.B. de dün gözaltına alındı. Ailesinin yaşadığı Çeltikçi Mahallesi Muhtarı Önder Aşçı, açıklamasında sadece anne ve babanın kaydının olduğunu suikastçi Altındaş'ın kaydının bulunmadığını söyledi.

İşte muhtarın açıklaması:

“Duyduğuma göre Sarıkemer tarafından Söke’ye gelmişler. Katil zanlısı Mevlüt Mert Altıntaş’ın kayıdı bende yok. Bu ikamette kız kardeşinin de kaydı yok sadece anne ve babasının kaydı var. Kendi evleri, kira değil” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.