Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım Aş personel alımı,

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım Aş personel alımı, Kayseri Ulaşım Aş Temizlik Personeli Alımı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kayseri Ulaşım A.Ş. İŞKUR üzerinden kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 01 Ekim 2019 tarihine kadar 5 temizlik personeli alımı yapacak! Peki Kayseri ulaşım temizlik personeli alımı için istediği başvuru şartları nelerdir? Nereye başvuru yapılacak? İşte ayrıntılar…

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım Aş personel alımı,
Admin
Admin
08 Nisan 2022 Cuma 11:33

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu temizlik personeli alımı yapacağını bildirdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kayseri Ulaşım A.Ş. İŞKUR üzerinden kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 5 temizlik personeli alımı yapacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kendi web sayfası üzerinden, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşım A.Ş, 5 temizlik alımı için ilan yayınladı. İlana göre güvenlik personeli alım başvuruları başlamış olup, adayların en geç 01 Ekim 2019 tarihine kadar, Organize Sanayi Bölgesi 9. Cadde No:2 KAYSERİ adresine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

En az ilkokul mezunu olmak,

18-38 yaş aralığında bay olmak,

İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak,

Askerliğini yapmış olmak,

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Nüfus cüzdanı fotokopisi (1 adet)

Sabıka kaydı

İkametgâh ilmühaberi

Vesikalık fotoğraf (1 adet son altı ay içinde çekilmiş olmak şartı ile)

Öğrenim durumu belgesi


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.