Kayseri Büyükşehir Belediyesinde Atama

Kayseri ulaşım daire başkanı Yusuf Deliktaş, Kayseri Büyükşehir Belediyesinde Atama, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Olarak Görev Yapan Ferhat Bingöl'ün Yerine Daire Başkanı Olarak Yusuf Deliktaş Getirildi, KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM PLANLAMA VE RAYLI SİSTEMLER DAİRE BAŞKANLIĞI,

Kayseri Büyükşehir Belediyesinde Atama
Admin
Admin
22 Ağustos 2019 Perşembe 13:53

Kayseri Büyükşehir Belediyesinde Atama

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım planlama ve raylı sistemler Daire Başkanı Olarak Görev Yapan Ferhat Bingöl'ün Yerine Daire Başkanı Olarak Yusuf Deliktaş Getirildi.

1970 Yılında Kayseri de doğan ve ilk ve orta öğrenimini Kayseri'de Tamamlayan Deliktaş  Kayseri Büyükşehir Belediyesi'de Otobüs İşletme Müdürü ve Atölye Müd.Vekili olarak çalışan hemşerimiz Yusuf Deliktaş  2015 yılında Kahramanmaraş Ulaşım Daire Başkanlığına Atanmıştı. Kahramanmaraş'ta Fatih Mehmet Erkoç döneminde göreve getirilen ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin en başarılı birimleri arasında yer alan Ulaşım Dairesi'nde bir devir sona erdi. Ulaşım Dairesi Başkanı Yusuf Deliktaş, Başkan Hayrettin Güngör'den müsade istedi. Çalışmalarından dolayı Deliktaş'a teşekkür eden Güngör özel durumdan dolayı izin verdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı olarak görev yapan; Yusuf Deliktaş’ın Kahramanmaraş'taki yeniliklerinden bazıları

Kahramanmaraş'ta TOPLU TAŞIMADA YENİ DÖNEM başlatan
Deliktaş Kahramanmaraş toplu taşıma sistemimizde, ev de ulaşımı planlama mantığı ile hayatı kolaylaştırmak adına yeni hizmetlerimizi devreye aldık.

1-) KREDİ KARTI ile otobüslere biniş yapabilme
2-) Cep telefonu ile otobüse biniş yapabilme(NFC özelliği ile)
3-) Cep telefonundan KISA MESAJ(SMS) İLE BİNİŞ YÜKLEME
4-) İnternet üzerinden ONLİNE BİNİŞ YÜKLEME
5-) Çok zengin içerikli yeni mobil uygulama ile OTOBÜSÜM NEREDE hizmeti.

her yerden her yere ulaşım düsturuyla hareken eden Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi ulaşımın kontrolünde kullandığı teknolojik alt yapısı ile vatandaşlara sorunsuz hizmet vermenin gururunu yaşıyor.Çeşitli alanlarda milyonlarca yatırım yapan büyükşehir belediyesi ulaşımda yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiriyor
Toplu taşımada yaşanan aksaklıklardan, otobüs hareket saatlerine; şikâyetlerden talep ve isteklere kadar vatandaşlara hizmet veren  444 6 851 ALO OTOBÜS hattı normal ücretlendirme ile aranabiliyor
Vatandaşlara kesintisiz ve kaliteli bir ortamda rahat ve huzurlu bir toplu taşıma hizmeti sunma gayretinde olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her geçen gün yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Ulaşımla ilgili her türlü bilgiye cep telefonunuza indireceğiniz uygulama ile ulaşmak mümkün dedi.

yusuf deliktaş kim ile ilgili görsel sonucu

Deliktaş Kayseri'de Ulaşım Daire Başkanı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı olarak görev yapan Yusuf Deliktaş’ın Müsade isteyerek kendi isteği ile ayrıldıktan sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç tarafından Ulaşım planlama ve raylı sistemler Daire Başkanı Olarak Göreve getirildi. Kahramanmaraş halkı ve Kayseri Halkı tarafından çok sevilen Deliktaş'ın Özellikle Kayseri'de ulaşım sıkıntılarını minumum seviyeye indireceğinden hiç şüphe yok.Öyle ki  Deliktaş'ın Kahramanmaraş'ta yaptığı ulaşım yatırımları ve etkileyci gözle görülür olumlu değişikler Türkiye gündemine gelmişti. Ayrıca Deliktaş'ın ulaşım aş de görev yapan genel müdür, müdür ve amirlerle sorunlar hakkında toplantı yapacağı ve çok köklü bir sistem değişikliğine giderek Kayseri halkını rahatlatacağı öğrenildi.

yusuf deliktaş kim ile ilgili görsel sonucu

yusuf deliktaş kim ile ilgili görsel sonucu

Deliktaş, yaptığı açıklamada, trafikteki riskleri önlemede ilk olarak kasisin akla geldiğini ifade ederek, "Kasis bir takım önlemeler alırken aslında daha ciddi sorunları da beraberinde getiriyor. Bunlardan ilki o kasis olan bölgelerden ambulans itfaiye ve benzeri araçlar acil hareket etmesi gereken araçlar. Bu kasisli yollarda çok ciddi sorunlar yaşayabilirler. Acil giden ambulansın içindeki hasta sarsılsa veya düşse çok ciddi sonuçlara neden olur. Biz bu anlamda kasisleri çok tasvif etmiyoruz'' dedi. 
Israrla kasis talebi aldıklarını vurgulayan Deliktaş, ''Biz bunu yıkmaya çalışıyoruz. Zaten kasis 2009-2018 yılı karayolları trafik kanununa göre yolda engelleyici faktörler bulundurması doğru değil. Tabi bunları bir anda oluşturamıyorsunuz. Bir anda bu düşünceleri yok edemiyorsunuz. Yüzlerce kasis var. Riskli olmayan yerlerde yavaş yavaş kasisleri sökmeye başladık. Yeni kasis montajı mümkün olduğu kadar yapmıyoruz. Kasis bir trafik kültürü değildir. Aslında vatandaşlarımızın trafik kurallarına, birbirlerine karşı saygı göstermemesine karşı fiziki bir tedbir olarak görüyoruz. Bu tedbirleri bazı şeyleri çözerken de bazı sorunlara da neden oluyor. Trafik kurallara uyulursa sorun çözülür. Sıkıntı bu kanunlara uymamaktan kaynaklanıyor. Kasisi bu şekilde devam ettiremeyiz. Eğer bu şekilde devam ettirirsek bir süre sonra şehirde hareket edilmez hale gelir. Bunların farkında olduğumuz için daha kalıcı çözümler üreteceğiz. Yavaş yavaş kasisleri ortadan kaldıracağız'' ifadelerine yer verdi. 

Detaylar geldikçe paylaşacağız..


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.