Kayseri İncesu'da Ömer Yılbat ve Ekibi Sosyal Projelerine Bir Başarı Halkası Daha Ekledi

Kayseri İncesu İlçesi Atatürk İlköğretim Okulu içinde Seferbelik başlatan, Ömer Yılbat'tan okulun lavabo kapıları ve kütüphanesi için, piyasa değeri 120 binlirayı bulan kapı dolap ve elektrik malzemesi temin etti, Türkiye Gençlik vakfı TÜGVA İncesu Teşklat Başkanı, İnder Sosyal Yardımlaşma Kulübü ve Atatürk İlköğretim okulu Aile birliği başkanı Başkanı Ömer Yılbat İyilik halkası yardımseverlerimiz İnnecioğlu Ceosu ile ihtiyaç sahiplerini buluşturacağız dedi, Detaylar haberimizde

Kayseri İncesu'da Ömer Yılbat ve Ekibi Sosyal Projelerine Bir Başarı Halkası Daha Ekledi
Admin
Admin
22 Kasım 2019 Cuma 14:48

Kayseri İncesu'da Ömer Yılbat ve Ekibi Sosyal Projelerine Bir Başarı Halkası Daha Ekledi

Kayseri İncesu İlçesi Atatürk İlköğretim Okulu içinde Seferbelik başlatan, Ömer Yılbat'tan okulun lavabo kapıları ve kütüphanesi için, piyasa değeri 120 binlirayı bulan kapı dolap ve elektrik malzemesi temin etti, Türkiye Gençlik vakfı TÜGVA İncesu İLÇE Başkanı, İnder Sosyal Yardımlaşma Kulübü ve Atatürk İlköğretim okulu Aile birliği başkanı Başkanı Ömer Yılbat İyilik halkası yardımseverlerimiz İnnecioğlu Ceosu ile ihtiyaç sahiplerini buluşturacağız dedi, Detaylar haberimizde

Geçtiğimiz günlerde Kayseri'de 'Başaracağız' sloganıyla yola çıkan Ömer Yılbat, Kayseri'nin İncesu İlçesinde kurduğu gönüllü takımı ile bu yıl İncesu İlçesinde iyiliği tüm Kente yaymaya çalışıyor. Zor durumda olanları ve Öğrencileri unutmayan gönüllü takımı, bu kez de yoksullar ve İhtiyaç Sahibi Öğrenciler için Hayırsever Kayseri Halkından Kırtasiye, kışlık kıyafetlerle çeşitli malzemeler toplayarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştı.

Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA İncesu Teşkilat Başkanı, İnder Sosyal Yardımlaşma Kulübü ve Atatürk İlköğretim okulu Aile birliği Başkanı Ömer Yılbat Okulun eksiklerini gidermek adına çalışmalara hızla başladı okul müdürü Sadık Temizyürek ve müdür yardımcısı Mehmet Temur ile birlikte okulun eksiklerini belirmek için fizibilite çalışması yapanBaşkan Ömer Yılbat Sosyal medya üzerinden bu eksikleri yayımadı kendisine hemen dönüş yapıldı ve İncesu'da Fen lisesi olarak bilenen Okulun temelinde oluşan ciddi problemler nedeniyle yıkılacağını öğrenen ve içerisindeki kapı dolap ve çeşitli elektrik malzemelerinin enkaz altında kalmasındansa Atatürk ilk öğretim okulu için kullanacağını öğrenen Yılbat hemen harekete geçerek Kaymakamlık ve İlçe milli eğitim müdüründen gerekli izinlerin alınmasının ardından yine sosyal medya hesabı üzerinden iş gücüne yardım olduğunu belirten yılbat malesaf bu noktada gerekli desteği bulamadı bunun üzerine mücadelesinden vazgeçmeyen Ömer Yılbat hemen Babası Faruk YILBAT, Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Temur ve Okul memuru Bekir Çiftçi ile birlikte kolları sıvayarak iş başına geçti ve Atatürk İlköğretim Okulu için gerekli olan kapı ve bilgisayar dolaplarını temin ederek okula getirdi.

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Görüntünün olası içeriği: Ömer YıLBAT, gülümsüyor, ayakta ve çizgiler Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi

Görüntünün olası içeriği: Ömer YıLBAT, ayakta, ayakkabılar ve çizgiler Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve çizgiler

Görüntünün olası içeriği: Faruk Yilbat, ağaç ve açık havaGörüntünün olası içeriği: gece

Ömer Yılbat yaptığı basın açıklamasında;

Bu Mübarek Cuma Gününde Atatürk İlköğretim Okulumuzun Eksiklerini Tamamlamanın Mutluluğunu Yaşıyorum Allah Rızası İçin Girdiğimiz Bu Yolda Allaha Binlerce Kez Hamd Olsun 2 Gün İçinde Okulumuzun Bütün Eksiklerini Tamamladık Parayla Herkes İş Yapar Önemli Olan Parasız Yapmaktır.
Yaklaşık 30 Kapı ve 40 yakın Kütüphanemiz İçin Dolap Temin Ederek Piyasa Değeri Yaklaşık 120.000 Bin Lirayı Bulan Araç Ve Gereci Geleceğimizin Teminatı Öğrencilerimiz İçin Atatürk İlköğretim Okulumuza Teslim Ettik.

Başarmak için makam mevkiye gerek yok inanmak yeter diyen YILBAT İncesu ve Tüm Türkiye'deki Kurum ve kuruluşların müdür ve amirlerine örnek oldu.


LAF DEĞİL İCRAAT YAPIYORUZ...
2 Gün İçinde Hızla Tamamladığımız Bu Büyük Projeye Bizlerle İleti̇şi̇me Geçerek Bizlere Büyük Katkıda Bulunan Burhan Teker Kardeşime Malzemeleri Getirip Götürmemize Emeğini Esirgemeyen Babam Faruk Yılbat'a Okul Müdür Yardımcımız Mehmet Temur Beye ve Okul Memurumuzun Bekir Çiftçi Beye Canı Gönülden Teşekkür Ederim Ayrıca Araç Gereç Teminde Bulunan Ekrem Balaban Abime, Fatoş Sıla Eren Ablama ve Ne Zaman Arasam Desteğini Esirgemeyen Abilerimden Kardeşlerimden Allah Razı Olsun 

Ailemizden şahsi işimizden gücümüzden feragat ederek İzin Günlerimizde Alkol ve Eğlence masalarında değil Halka Hakka Hizmet yolundayız, Biz Allah Yolunda Sadece Vatana Millete Faydalı Olmaya Çalıştık Hiç Kimse Bilmese de Allah Bilsin Yeter diyen Yılbat Açıklmasına Şu şekilde devam etti.

Açıklamasında İNNECİOĞLU HOLDİNG CEO'su Nazmi YAKUT'a da Hayırseverliğinden ve ihtiyaç sahibi kişilere verdiği desteklerden dolayı Teşekkür Etti.

'İYİLİK HALKASI BÜYÜMELİ' Türkiye Gençlik vakfı TÜGVA İncesu Teşkilat Başkanı, İnder Sosyal Yardımlaşma Kulübü ve Atatürk İlköğretim okulu Aile birliği başkanı Başkanı Ömer Yılbat, sosyal sorumluluk kültürünü yaygınlaştırmayı amaçladıklarını belirterek, "Yıl boyunca gönüllü olarak çalıştığımız kurumdan arda kalan boş vakitlerimizde birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyoruz. İyilik hareketini ve gönüllülük esasıyla çevremize ve tüm Kayseri'mize yaymak, etrafımızdaki iyilik halkasını büyütmek amacıyla çalışıyoruz. 'Kayseri İncesu'da BAŞARACAĞIZ' projesini hayata geçirdik. Bir gün değil her gün iyilik yapmak için İncesu ilçemiz ve Kayseri İlimizde çeşitli yerlerine bir çok ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştık kendileriyle Hayırserverlerimizi buluşturduk. Gün geçtikçe gönüllük esasına dayanan faliyetlerimizi gören Herkes bizlere ihtiyaçlara göre giyecekten, kırtasiyeye kadar birçok şeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamız için teslim ediyor. bizler "Muhtaçlarla hayırseverler arasındaki köprüyüz" DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDERİM dedi.
Herkesin, bir başkası için yapabileceği bir iyiliğin mutlaka olduğunu vurgulayan YILBAT, "Yıllardır giymediğiniz ve ne yapacağınızı bilmediğiniz kıyafetleriniz ya da ayakkabılarınız olabilir. Bunlar bir başkasının temel ihtiyacı olabilir. Ne yapacağınızı ve nereye verebileceğinizi bilmiyorsanız biz sizi yönlendirebiliriz de. Soğuk günlerde sadece eviniz değil, bir iyilik ile kalbiniz de ısınsın. Bizim yaptığımızın benzerini birçok kurum yapıyor ama ihtiyaçlar hala devam ediyor" diyerek insanları iyilik yapmaya davet etti.

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ


 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet - 5 yıl önce
Allah razı olsun kardeşim bu zenginler hep kendilerine çalışıyor sana bakar biraz utanırlar inşAllah