Kayseri İncesu'da şiddetli fırtına can alıyordu!

Kayseri İncesu şiddetli fırtına 5 şubat 2020,incesu karbonmonoksit zehirlenmesi

Kayseri İncesu'da şiddetli fırtına can alıyordu!
05 Şubat 2020 Çarşamba 22:54

Kayseri'nin İncesu ilçesinde özellikle akşam saatlerinden sonra yoğun şekilde hissedilen şiddetli fırtına İncesu ilçesinde hayatı olumsuz etkiliyor.

Toki konutlarına yakın bir bölgede şiddetli fırtınanın etkisi ile yerinden çıkan bir tabela, Ahmet Görmez adlı vatandaşın hafif yaralanmasına sebeb oldu.Fırtınanın etkisi ile yerinden bir anda sökülen tabela otobüsten inen Görmez'in vucuduna isabet etti.Yere savrulan Görmez'in şuanda durumu iyi.Görmez" iyi ki başıma isabet etmedi,rüzgar o kadar şiddetli esiyordu ki,ağır bir yaralanmaya sebeb olabilirdi" dedi.

Fırtına sebebi ile vatandaşları uyaran ilgili birimler, vatandaşların dikkatli olmalarını söyledi.Birkaç defa da fırtına nedeni ile elektriği kesilen İncesu ilçesinde fırtınanın devam etmesi bekleniyor.

SOBA İLE ISINANLAR DİKKAT ETMELİ

Özellikle İncesu ilçesinde etkili olan fırtına dikine estiği için soba ile ısınan vatandaşlarımızın son derece dikkatli olması gerekiyor.karbonmonoksit zehirlenmesi özellikle bu tür havalarda yaşanabiliyor.Soba ile ısınan vatandaşlarımızın bu akşam daha da dikkatli olması, olası bir zehirlenmenin önüne geçebilir.

İNCESU-

Bu haber kamusaati.com tarafından oluşturuldu.Aktif bağlantı verilmeden ya da paylaşılmadan kopyalanamaz ve alıntı yapılamaz

İncesu İlçesi bahçesaray mahallesi 2. Etap Toki de bir binanın çatısı kuvvetli rüzgardan dolayı uçtu ve çevreye maddi hasar verdi
Kızılören mahllesinde ise ağaçlar devrildi çöp konteynerleri sağa sola savuralar çevreye zaarar verdi. gelen bilgilere göre de bir çok evin çatısında maddi hasar meydana geldi.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.