Kayseri Meydanında Dur ihtarina Uymadı ,Polise Çarptı!

Kayseri Meydanında Dur ihtarina Uymadı ,Polise Çarptı Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü terör Estirdi!

Kayseri Meydanında Dur ihtarina Uymadı ,Polise Çarptı!
Admin
Admin
15 Ocak 2020 Çarşamba 15:22

Kayseri Meydanında Dur ihtarina Uymadı,Polise Çarptı!

Kayseri Meydanında Dur ihtarina Uymadı ,Polise Çarptı  Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü terör Estirdi!

Kayseri’nin göbeğinde  polisin dur ihtarına uymadu şüpheli şahıs  38 BL 710 plakalı aracı ile facia  oluşturarark Kayseri Emiyeti’ni harekete geçirdi.
 bilgiye göre Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda yaşanan olay  polis ekipleri şüphelendikleri 38 BL 710 plakalı aracı durdurmak istedi. Henüz kimliği belirlenemeyen sürücünün ehliyetsiz olduğu da tespitedildi polisin dur ihtarına uymayarak, 3 araca ve bir polis otosuna çarparak kaçtığı bilinmekte. Şüpheli, otomobili Kayseri Lisesi arkasında bulunan boş bir alana bırakarak kaçtı  

Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.,zanlı Murat A, gözaltına alındı.
Emniyet ekipleri terk edilen otomobilde inceleme yaparken, metruk bir binanın bahçesine atılmış bir adet kuru sıkı tabanca ile bir adet av tüfeği arabasından çıkarıldı.

Yaralanan memur Deniz, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Deniz'in sağlık durumunun şuan için  iyi olduğu ancak yaralı olduğu öğrenildi.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.