Kayseri saldırısını yapan teröristin kimliği belirlendi

Bugün sabah saatlerinde Kayseri'de meydana gelen saldırıyı gerçekleştiren teröristin kimliği tespit edildi.

Kayseri saldırısını yapan teröristin kimliği belirlendi
17 Aralık 2016 Cumartesi 16:05

Bugün sabah saatlerinde Kayseri'de meydana gelen hain terör saldırısıyla tüm Türkiye'nin yüreğine bir kez daha ateş düştü. Saldırı sonrasında yapılan araştırmalar kapsamında, saldırıyı gerçekleştiren teröristin kimliği belli oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kayseri'de yaptığı açıklamada saldırı sonrası 7 kişinin gözaltına alındığını, 5 kişinin ise arandığını açıkladı.

Bakan Soylu, Kayseri Valiliği'nde yaptığı açıklamada "Olayla ilgili tüm soruşturmalar gerçekleştiriliyor. 13 şehidimiz var. Yaralı sayımız bir arttı. 56 yaralımız var. 12'si yoğun bakımda 4'ü ağır. Şu anda 7 kişi gözaltında 5 kişi aranıyor. Olayın nereden ve nasıl intikal ettiğine dair güvenlik güçlerinin tespitleri belli. Teröristin kimliği belirlendi. Bu bilgileri yakında sizlerle paylaşacağız." dedi.

Bakan Soylu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 "Terör bizim kararlılığımızı etkileyemeyecektir. Yapacağımız şehitlerimizi duayla Kuran'la buluşturmaktır. İçimiz yanıyor, kardeşlerimizin şehadete yürümesi milletimizi büyük bir acıyla karşı karşıya bırakıyor. Saldırıda kimliği belli olan 8 şehidimiz var demiştim. Şimdi 12 şehidimiz Adli Tıb'a intikal etmiş durumda. 1 şehidimizde hastanede. 13 şehidimiz var, toplam 56 yaralımız var. 12'si yoğun bakımda, 4'ü ağır. Olayla ilgili tüm soruşturmalar gerçekleştiriliyor. 7 kişi gözaltına alındı, teröristin kimliği belli. 5 kişi aranıyor"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.