Kayseri Şekerin Efsane Başkanı Vedat Ali ÖZIŞIK'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Kayseri Şeker fabrikası Eski Başkanı ve Yeni Dönem Başkan Adayı Vedat Ali ÖZIŞIK Ramazan Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayınladı.

Kayseri Şekerin Efsane Başkanı Vedat Ali ÖZIŞIK'tan Ramazan Bayramı Mesajı
Kamusaati
Kamusaati
30 Nisan 2022 Cumartesi 23:19

Kayseri Pancar Koop. ve Kayseri Şeker Eski Başkanı ve Muhtemelen yeni yapıalcak seçimlerde çiföilerin isteği ile yenide Başkan Adayı gösterilmesi en güçlü isim olan Efsane Başkan Vedat Ali ÖZIŞIK Ramazan Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayınladı. Efsane Başkan Vedat Ali Özışık Mesajında;

Değerli çiftçi kardeşlerim;
Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, size, ailenize ve sevdiklerinize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.
dedi.

Öte yandan son dönemde mevcut yönetimin fabrikayı istenilen şekilde idare edememesi, çiftçiler tarafından tepki toplamaya devam ediyor. Her geçen gün daha yüksek sesle oldukça sert eleştirilerin hedefinde olan yönetim ve yönetim kurulu başkanı fabrikayı bir bilinmeze doğru sürüklendiğini belirten çiftçiler durumun daha da kötüye gitmemesi için seçim kararı alınmasını istiyor.

Fabrikanın Başında Efsane Başkan Vedat Ali ÖZIŞIK'ı yeniden görmek isteyen çiftçilerin büyük bir kısmı, Başkan Özışık için seferber olmuş durumda. Yapılacak Seçimlere Girmesi İçin Hiç Bir Engel bulunmayan Vedat Ali ÖZIŞIK için Çiftçiler ve Fabrika Çalışanları Tek Yürek Oldu Kayseri Şeker Seçimlerine Vedat Ali ÖZIŞIK Damga vuracak.

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


                               


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Son bükücü - 2 yıl önce
Adam gibi adam Vedat Ali Özışık efsane başkan geri geliyor tüm çiftçiler özlemle bekliyoruz
Avatar
hasan mestav - 2 yıl önce
EFSANE BAŞKAN GÖREVE BU SEFER KESİN OLARAK GİTTİ AKAY