KAYSERİ TANZİM SATIŞ AÇILDI

KAYSERİ TANZİM SATIŞ AÇILDI
Admin
Admin
12 Temmuz 2019 Cuma 19:22

Kayseri Tanzim Açıldı !!!

Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye ayağa kalktı ve Ankara ile İstanbul’da hemen ucuz meyve ve sebze için tanzim satış merkezleri kuruldu. Kayseri’de ise henüz Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı ne yapacağına karar verememiş. Büyükşehir Basın Danışmanı Osman Yalçın tarafından Başkan Çelik adına yapılan açıklamaya göre, henüz bu konuda bir belirginlik yok ve karar verilmemişti. Beklenen Gün Seçimden Sonra Geldi ve Kayseri'de Tanzim satış merkezi açıldı.

Doğu garajından mimasinan köprüsüne gelmeden sağ tarafta doğu terminali tramvay durağının 100mt ilerisi Metinler ford servisi yanında bulunan hangara yapılan tanzim satış merkezi Kayseri'li vatandaşların yoğun ilgisiyle açıldı.
Domates 1tl
Salatalık 1tl
Muz 6 tl
Et.kuşbaşı yağsız 35 tl
Kiyma. 30 tl
Dana Sucuk 35
Cay. 15 tl

vb. birçok ürün çok uygun ve kaliteli bir şekilde kayserili vatandaşların aile ekonomisine katkı sağlayacak.

Daha öncede Kayseri'li tüketicilerden gelen yoğun talep üzerine Kayseri Şeker Fabrikası ürünleri Direk Halka Sunabilmek için tanzim satış noktası kurmuştu.

Tanzim Satış noktalarının Kayseri'deki Diğer marketlerde de fiyatların düşürülmesi bekleniyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.