Kayseri Tramvaylardan Barış Pınarı Harekatına Topyekün Destek

Kayseri'den Barış Pınarı Harekatına Topyekün Destek, Kayseri büyükşehir belediyesi Tramvay tabelalarında barış pınarı yazısı, Kayseride Tramvayların Tabelalarında BARIŞ PINARI yazacak, Detaylar Haberimizde

Kayseri Tramvaylardan Barış Pınarı Harekatına Topyekün Destek
Admin
Admin
13 Ekim 2019 Pazar 11:20

Kayseri'den Barış Pınarı Harekatına Topyekün destek

Kayseri büyükşehir belediyesi Tramvaylarına barış pınarı yazısı yazarak askerlerimize destek ve moral gönderdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Kahraman Mehmeçiğimizin ülkenin sınırlarında bir terör koridoru oluşmasını engellemek için Barış Pınarı Harekatı'na başlasıyla birlikte Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşlardan Türk askerine destek durmaksızın sürüyor.

Yurdun dört bir yanından operasyondaki mehmetçiklerimize destek mesajları gelmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesine Bağlı  ortalama günlük yolcu taşıma sayısı 375 bin dolayında olan  Kayseri Ulaşım Aş. Tramvayları bu sabah varış yönü tabelalarına BARIŞ PINARI yazarak Suriye'de bebek katilillerine Operasyon yapan mehmetçiğimize destek oldu. Kayserililer tarafından da son derece olumlu karşılanan durumun operasyon bitene kadar sürmesi bekleniyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanımız Sn. Yusuf Deliktaş beye böylesine anlamlı bir mesajı yayınladıkları için Kamusaati.com Ailesi olarak teşekkür Ediyoruz.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.