Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşüne Ramazan Bayramında da devam ediyor

MİT Tırları davasından tutuklanan Enis Berberoğlu için yürüyüşe geçen Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler Bolu Merkezi civarlarında eylemlerine devam ediyor. Adalet yürüyüşünün 11. gününü tamamlayan Kılıçdaroğlu'nun korum sayısı arttırıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşüne Ramazan Bayramında da devam ediyor
25 Haziran 2017 Pazar 13:30

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Güvenpark'tan başladığı Adalet yürüyüşüne hız kesmeden devam ediyor. Yürüyüşün 11 incu günüde Bolu'da bulunan Kılıçdaroğlu için güvenlik 10 katına arttırıldı. İstihbarat yetkililerinden elde edilen bilgiye göre, örgütlerin yürüyüşü provoke etmek için hazırlıklı olabileceği ifade edildi. 

İstihbarat yetkilileri elde edilen bilgilerin terör örgütlerinin özellikle Kılıçdaroğlu'na yönelik bir saldırıyı işaret ettiğini belirterek tedbirlerin arttırılmasını istedi. Örgütlerin yürüyüşü provoke edip halkı "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümetine karşı" bir ayaklanmaya ve kalkışmaya yöneltmek için hazırlık içinde olduğunu  söyledi. Bu sebeple,  Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere yönelik dış müdahalelere izin verilmemesini kortejin varış noktasında çok duyarlı olunması belritilerek, koruma sayısı arttırıldı. Kılıçdaroğlu, Bolu merkezine yaklaşıyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.