KHK düzenlemelerine Kılıçdaroğlu'ndan tepki

Resmi Gazete'de yayımlan yeni KHK ile getirilen düzenlemeler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tepkisine neden oldu.

KHK düzenlemelerine Kılıçdaroğlu'ndan tepki
09 Şubat 2017 Perşembe 13:19

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Resmi Gazete'de yayımlanan 687 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yapılan bazı düzenlemelere sosyal medya aracılığıyla tepki gösterdi. Kendi Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, KHK'daki yeni düzenlemeler sayesinde 'sadece kendi boruları ötecek' diyerek sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun KHK paylaşımı:

"Çıkarılan yeni düzenlemeyle referanduma kadar sadece kendi boruları ötecek, televizyonlar sadece bir taraf lehine özgürce yayın yapabilecek. Milletin özgür iradesinden bu kadar korkan ve kendi savunduklarının doğruluğundan bu kadar şüphe duyan bir iktidar daha önce görülmemiştir."



 


Etiketler; #CHP #yeni KHK
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.