Kılıçdaroğlu'ndan Selahattin Demirtaş açıklaması

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüşen CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz için CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'ndan Selahattin Demirtaş açıklaması
06 Nisan 2018 Cuma 14:32

Edirne Cezaevi'nde "terör örgütüne üye olmak" ve "terör propagandası yapmak" suçundan hükümlü bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz görüşmüştü. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu görüşme ile ilgili açıklama yaptı. 

Eleştirilere neden olan görüşme için Kılıçdaroğlu, Yılmaz’ın ziyaret planını kendisine bildirdiğini, kendisinin de ziyareti olumlu karşılayarak selamlarını gönderdiğini belirtti.

"Öztürk Yılmaz’la Selahattin Demirtaş’ın görüşmesini biliyor muydunuz?" sorusuna CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Öztürk bey gitmeden önce bana sordu gitmek istediğini ifade etti ‘tabii gidebilirsiniz’ dedim, ‘benim selamlarımı da söyleyin’ dedim. Dolayısıyla Öztürk bey kendisini ziyarete gitti." diyerek cevap verdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.