Kızıl Meydan'da Türk bayrağı ile dolaşan gence sosyal medyada büyük ilgi

Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Kızıl Meydan'da sırtına Türk bayrağı geçirerek sosyal deney uygulayarak Rus halkının tepkilerini ölçmeye çalıştı. Gencin bu davranışına Rus halkı tepki gösterdi.

Kızıl Meydan'da Türk bayrağı ile dolaşan gence sosyal medyada büyük ilgi
31 Mayıs 2016 Salı 09:30

Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Kızıl Meydan'da sırtına Türk bayrağı geçirerek sosyal deney uygulayarak Rus halkının tepkilerini ölçmeye çalıştı. Gencin bu davranışına Rus halkı tepki gösterdi.

Sırtına Türk bayrağı geçirerek Kızıl Meydan'da Rusların vereceği tepkiyi ölçmeye çalışan genç bir kişinin sosyal medyada yer alan videosuda büyük ilgi gördü. 

Yapıla sosyal deneyde ilk başta Ruslara adres soran genç, daha sonra Türkiye ve Rusya arasındaki uçak krizine değiniyor. Bazı Rusların sert tepki gösterdiği gençten bazıları da sırtındaki bayrağı çıkarmasını istiyor. Rus gencine yardımcı olup sorduğu adresin yerini tarif eden Rusların da olduğu görülüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.