Kocaeli'de korkunç kaza- 22 yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 22 kişi yaralandı.

Kocaeli'de korkunç kaza- 22 yaralı
28 Nisan 2017 Cuma 16:54

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 22 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cihan Sözer'in kullandığı 41 J 0321 plakalı özel halk otobüsünün freni patladı. Cihan Sözer, Kocatepe Mahallesi'nde kontrolden çıkan aracı yol kenarındaki yoldan yüksekte bulunan yeşil alana doğru sürdü. , Kocatepe Mahallesi'nde kontrolden çıktı.

Arazideki tümseklerde yavaşlayan midibüs, sürücünün gayretleriyle önündeki bir eve çarpmak üzereyken durdu.

Cihan Sözer olası bir faciayı önlerken, aracın içerisinde savrulan bir bebek ile 4 çocuğun da aralarında bulunduğu 22 kişi yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

İzmit 5 Nolu Şehiriçi Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Hasan Öztürk aracın freninin patladığını, sürücünün aracı yeşil alana sürerek olası bir faciayı önlediğini söyledi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.