Koncuk: Birlik ve Beraberlik ortamın bozamayacaklar

Türkiye Kamu Sen Başkanı İsmail Koncuk, Cizre'de PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırı için açıklamasıda bulundu.

Koncuk: Birlik ve Beraberlik ortamın bozamayacaklar
26 Ağustos 2016 Cuma 11:33

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki terör saldırısı için açıklama yaptı. Türkiye Kamu Sen'in resmi internet sayfasında yayınlanan yazılı açıklamada “Terörle yaşamaya alışmayacağız” diyen Koncuk, 15 Temmuz'un Türkiye'nin dönüm nokrası olduğunu vurgulayarak  "Oluşan birlik ve beraberlik ortamı iyi değerlendirilerek içimizdeki ve dışımızdaki tüm hainler te tek ayıklanıncaya kadar bu mücadele sürmelidir." ifadesinde bulundu.

İşte Türkiye Kamu Sen'in resmi internet sayfasındaki açıklama:

Ardı arkası kesilmeyen kahpe saldırılara bir yenisi de Şırnak’ın Cizre ilçesinde eklendi.

Bugün sabah saatlerinde bombalı araçla Çevik Kuvvet müdürlüğüne yapılan saldırıda çok sayıda polisimiz şehit olurken onlarca vatandaşımızda yaralandı.

Genel Başkan İsmail Koncuk Cizre’de yaşanan terör saldırısına ilişkin bir kınama mesajı yayınladı.

“İçeriden ve dışarıdan kuşatılan ülkemizin bu ihanet çemberini kırması için üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız” diyen Genel Başkan Koncuk, “Terörle yaşamaya alışmayacağız” dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk;

“Terör bu ülkenin ve milletin kaderi olmayacak. Türk milletine ve devletine uzanan o hain eller kırılacak, ülkemiz üzerinde oynanan  kirli oyunlar bozulacaktır.

Devletimizin yurt dışında gerçekleştirdiği operasyonlar sınırlarımız dışında konuşlanan alçakların içimizdeki uzantılarını rahatsız etmiş olacak ki, son günlerde terörün iyice azgınlaştığını görmekteyiz.

15 Temmuz tarihi ülkemiz için bir dönüm noktasıdır.  Oluşan birlik ve beraberlik ortamı iyi değerlendirilerek içimizdeki ve dışımızdaki tüm hainler te tek ayıklanıncaya kadar bu mücadele sürmelidir.

Her gün onlarca şehit vererek kanla suladığımız bu toprakları bizden koparıp almaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Masum insanların canlarına kasteden, askerimize, polisimize namlusunu doğrultan, kahpe tuzaklar kuran tüm teröristleri ve terör örgütlerini lanetliyorum.

Bu vesile ile Cizre’de şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bunların topu gelse ne yazar.