Konya'da 252 öğretmen açığa alındı

Konya'da FETÖ soruşturmaları kapsamında 252 öğretmen daha açığa alındı. 252 öğretmenin açığa alınması ile birlikte Konya'da görevden uzaklaştırılan personelin sayısı bin 193'e ulaştı.

Konya'da 252 öğretmen açığa alındı
28 Temmuz 2016 Perşembe 14:20

Fettullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında açığa almalar devam ediyor. Konya İl Milli Eğitim Müdürülüğü daha öncesinde Konya 672 personelin açığa alındığını duyurmuştu. FETÖ'ye yönelik soruşturmada Konya İl MEM FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle 252 öğretmenin açığa alındığını belirtti. 

Konya İL MEM tarafıdan 252 öğretmen FETÖ ile ilişkili olduğu gerekçesiyle açığa alındı. FETÖ operasyonunda açığa alınan 252 öğretmen ile birlikte Konya'da görevden uzaklaştırılan MEB personeli sayısı bin 193 oldu. Ayrıca FETÖ'yle bağlantılı olduğu tespit edilen 22 öğrenci yurdunun da kapatıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.