Konya Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral serbest bırakıldı

FETÖ soruşturması kapsamında AK Parti'den ihracı yapılan 4 belediye başkanından biri olan Konya Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral serbest bırakıldı.

Konya Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral serbest bırakıldı
28 Ağustos 2016 Pazar 13:46

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)  soruşturmasını kapsamında AK Parti Belediye Başkanlığı'ndan ihraç edilen 4 belediye başkanından Konya Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral serbest bırakıldı.

AK P'arti'de yapılan FETÖ temizleme çalışmaları nedeniylegeçtiğimiz günlerde ihracı yapılan 4 belediye başkanın Konya Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, dün akşam saatlerinde gözaltına alınmasının ardından  ilçe emniyet müdürlüğüne götürülerek ifadesi alındı. Belediye başkanlığı makamında ve evinde yapılan arama sonrasında adliyeye sevk edilen Oral, mahkemenin verdiği karar doğrultsunda adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
 

Oral, AK Parti'den ihraç edilmesi ardından yaptığı açıklamada şu sözleri söylemişti:

"Mukadderata inancım sonsuzdur. Fakat böyle bir süreçte hain FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlandırılarak partimden ihraç edilmem hem kendimin, hem şehrimin kabulleneceği bir şey değildir"
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.