KOSGEP'te FETÖ operasyonu! 47 personel memuriyetten çıkarıldı

KOSGEB'te, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olanlara yönelik açılan soruşturma kapsamında 47 personel memuriyetten çıkarıldı.

KOSGEP'te FETÖ operasyonu! 47 personel memuriyetten çıkarıldı
02 Ağustos 2016 Salı 13:33

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ilgili kuruluşu Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığında (KOSGEB) yapılan FETÖ soruşturma kapsamında 47 personel memuriyetten çıkarıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, FETÖ ile bağlantılı kamu personeline yönelik çalışmalar devam ettiğini ve 47 personelinde memuriyetten çıkarıldığu belirtildi.

Daha önce bakanlık ve bağlı, ilgili ve ilişkili kurumlarında çalışan 560 personel açığa alınmış ve söz konusu personel hakkında soruşturma başlatılmış, 63 kişi memuriyetten çıkarılmıştı.

Kaynak: Haber7


Etiketler; #fetö #kosgeb
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.