KPSS'de açık olacak Nüfus Müdürlükleri

ÖSYM, resmi internet sayfasından KPSS Ortaöğretim sınavının yapılacağı 20 Kasım Pazar günü, Nüfus Müdürlüklerinin açık olacağını duyurdu.

KPSS'de açık olacak Nüfus Müdürlükleri
17 Kasım 2016 Perşembe 13:46

ÖSYM, resmi internet sayfasından KPSS Ortaöğretim sınavının yapılacağı 20 Kasım Pazar günü, Nüfus Müdürlüklerinin açık olacağını duyurdu. Yapılan duyuruya göre, Nüfus Müdürlükleri önlem için saat 07.00-10.15 saatleri arasında açık olacak. '2016-KPSS Ortaöğretim Adaylarının Dikkatine' başlıklı söz konusu duyuru şu şekilde;


''20 Kasım 2016 tarihinde uygulanacak olan 2016-KPSS Ortaöğretim sınavına katılacak adaylardan, nüfus cüzdanı olmadığı veya nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası, soğuk damga veya fotoğraf bulunmadığı için sınava kabul edilemeyecek durumda olan adaylar için İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce İl/İlçe Nüfus Müdürlükleri sınav günü 07.00 - 10.15 saatleri arasında açık tutulacaktır. Bu amaçla Nüfus Müdürlüğü’ne giden adayın yanında, 2016-KPSS Ortaöğretim Sınava Giriş Belgesi ile 2 fotoğrafının olması işlemlerin daha kolay ve hızlı olmasını sağlayacaktır.

2016-KPSS Ortaöğretim adaylarına önemle duyurulur.''

2016-KPSS Ortaöğretim sınavında 07:00-10:15 saatleri arasında açık tutulacak Nüfus Müdürlükleri için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.