Kurban Bayramı tatili 9 gün mü olacak? Numan Kurtulmuş'tan açıklama

Kurban Bayramı tatili ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'tan açıklama geldi. Kurban Bayramı tatili 9 gün mü olacak? Kurban Bayramı tatili kaç gün?

Kurban Bayramı tatili 9 gün mü olacak? Numan Kurtulmuş'tan açıklama
04 Ağustos 2017 Cuma 16:25

Hbaertürk'e Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş önemli açıklamalarda bulundu. Kurban Bayramı tatil süresine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kurtulmuş, bilgi verdi.

Kurtulmuş tatil süresinin belli olmadığını Kurtulmuş, Kurban Bayram'ı tatiliyle ilgili yöneltilen soruya, "Henüz belli olmadı, belli olmadan herhangi bir şey söylemek, ümit vermek doğru olmaz. Ama herhalükarda bayram tatili ümidimiz var, yani kısa da olsa bayram tatilimiz var. Uzun olursa ne âlâ, turizm bakımından ama şu haliyle bile bayramda Türkiye'nin birçok yerinde turizm açısından çok ciddi hareketlenme var ve daha da olacağını biliyoruz." sözleri ile dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.