LGS tercih sonuçları açıklandı!

Lgs tercih sonuçları, lgs tercih sonuçları açıklandı, lgs yerleştirme sonuçları, liselere yerlestirme sonuçları

LGS tercih sonuçları açıklandı!
Admin
Admin
22 Temmuz 2019 Pazartesi 12:41

Son dakika | LGS tercih sonuçları açıklandı! MEB ve E Okul VBS giriş ile 2019 LGS tercih, yerleştirme sonuçları hızlı sorgulama

Bir milyonu aşkın adayın heyecanla beklediği gün geldi, çattı. 1 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilen sınavın ardından sonuçların da açıklanması ile birlikte adaylar tercihleri e okul ile gerçekleştirmişti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın, resmi internet sitesinden yayınlanan sınav takvimine göre 2019 LGS tercih sonuçları daha önce tarih belirlendi. Belirtilen tarihin yaklaşması nedeniyle istediği liseye gitmenin hayalini kuran kişiler ‘LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak’’ sorusunun cevabını araştırmaya başlamıştı. MEB'den saat 09:00'da beklenen son dakika açıklaması geldi. E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi VBS ile sonuçları hemen sorgulayabilirsiniz.

MEB SORGULAMAK İÇİN TIKLA!!!

Son dakika | LGS tercih sonuçları açıklandı! MEB ve E Okul VBS giriş ile 2019 LGS tercih, yerleştirme sonuçları hızlı sorgulama

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 1 Haziran'da gerçekleştirilen önemli sınavın ardından sonuçlar açıklanmış ve ile tercih işlemleri de yapılmıştı. Bir milyonu aşkın öğrenci tercih işlemlerini yapmasının ardından '' tercih sonuçları ne zaman açıklanacak'' sorusunun cevabını araştırıyordu. 'in resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamaya göre adayların beklediği tarih verilmişti. Bu sabah saatlerinde son dakika duyurusu ile heyecanlı bekleyiş sona erdi. MEB ile 2019 Liselere Geçiş Sınavı sorgulama ekranına buradan ulaşabilirsiniz. İşte sorgulama sayfası!

LGS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

Hayalini kurduğu liseye gitmenin planlarını yapan öğrenciler nefesini tuttu. LGS tercih sonucu için meraklı bekleyiş sona erdi. E Okul ve MEB ile LGS tercih sonuçları hemen sorgulayabilirsiniz.

İşte ayrıntılar;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Unkown - 5 yıl önce
Bence bu "LGS" aslında bana göre çok saçma.İnsanların duyguları ile oynayıp, onları üzüyor.Bu insanların psikolojisini bozmasına sebep oluyor.Belki çok azar vs işitti de yapamadı.Bu şeyleri göz önünde bulundurmaları lazım bence.