Malatya merkezli FETÖ operasyonunda 19 tutuklama

Malatya merkezli 17 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda, özel öğrenci yurtları ile bazı okul yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 20 kişiden 19'u tutuklandı.

Malatya merkezli FETÖ operasyonunda 19 tutuklama
19 Kasım 2016 Cumartesi 09:17

Malatya merkezli 17 ilde yürütülen FETÖ/PDY'ye operasyonunda 19'u tutuklandı. 

Malatya merkezli 17 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 20 şüpheliden 19'u tutuklandı. Tutuklananlar arasında özel öğrenci yurtları ile bazı okul yöneticilerinin de bulunduğu belirtildi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmalar doğrultusunda 8 Kasım'da 17 ilde gözaltına alınan 20 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. 

Adliyeye sevk edilen zanlıların 19 çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, biri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Etiketler; #Malatya #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.