Mardin'den acı haber: 1 asker şehit!

Mardin Nusaybin'de bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda teröristlerin silahlı saldırısı sonucu bir asker şehit oldu.

Mardin'den acı haber: 1 asker şehit!
01 Nisan 2016 Cuma 09:52

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlar devam ediyor. Operasyonlardan bir acı haber daha geldi.


Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir asker ağır yaralandı. Yaralı asker derhal hastaneye sevk edildi ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 20.50'de şehit düştü.
Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Ruhu şad olsun. Milletimizin başı sağolsun.