MEB'den, kapanan özel okuldaki öğrenciler için nakil duyurusu

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gönderilen resmi yazıda, kapatılan özel ilköğretim ve özel ortaöğretim kurumlarındaki kayıtlı öğrencilerin nakil ve geçiş işlemleri için duyuru yapıldı. Nakil işlemi için yapılması gerekenler haberimizde...

MEB'den, kapanan özel okuldaki öğrenciler için nakil duyurusu
02 Ağustos 2016 Salı 14:08

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gönderilen resmi yazıda, kapatılan özel ilköğretim ve özel ortaöğretim kurumlarındaki kayıtlı öğrencilerin nakil ve geçiş işlemleri için duyuru yapıldı.

 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında kapatılan özel ilköğretim ve özel ortaöğretim kurumlarına kaydı bulunan çocuklarını resmi ilkokul,ortaokul/imam-hatip ortaokullarına geçirmek isteyen velilerin 30 Eylül 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Resmi ilkokul, ortaokul/imam hatip ortaokullarına nakilleri için başvuru yapılmasının ardından ulusal adres veri tabanındaki yerleşim yeri adres bilgileri esas alınarak işlemler yapılacak. Bu öğrencilerin nakilleri, nakil olunacak okulun taban puan şartını taşımak kaydıyla normal nakil sürecindeki boş kontenjanları etkilemeden açık kontenjan şartı aranmaksızın aynı tür ortaöğretim kurumlarına, nakil gitmek istediği yerin İl/İlçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonu tarafından gerçekleştirilecektir.





Etiketler; #meb #nakil
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.