Melih Gökçek'ten Ankara Mimarlar Odası şikayeti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Mimarlar Odası’nı savcılığa şikayet ettiğini açıkladı.

Melih Gökçek'ten  Ankara Mimarlar Odası şikayeti
25 Temmuz 2017 Salı 16:14

Anıtkabir’deki imar planı düzenlemeleriyle ilgili vatandaşları gerçek dışı belgelerle kışkırttığı iddiası ile Ankara Mimarlar Odası’nı savcılığa şikayet ettiklerini belirtti. Gökçek, "Şimdi gitsinler orada açıklasınlar, insanları niye kışkırttıklarını" dedi.

Radyo programına bağlanarak açıklama yapan Gökçek, terör olayları nedeniyle 3 yıldır yapılamayan Uluslararası Ankara Festivali’nin bu yıl 29 Ağustos’ta başlayacağını söyledi. Bu sayede hasrete son vereceklerini söuleyen Gökçek, "Ortalık sakinleşince yapmaya karar verdik. Hasrete son verelim dedik. Cumartesi başlayıp, 9 gün sürecek. Çok kapsamlı, çok eğlenceli bir festival olacak. Özellikle çocuklar için bol bol eğlence alanları olacak. Hayvanat bahçesinde çok mutlu olacaklar. Özellikle tatile gidemeyenler için çok güzel olacak. Herkesi bekliyoruz" diye konuştu.

Başkan Gökçek, Ankara Fuar Alanı’nda diğer hissedar kurumlarla anlaşma sağlanmasına ilişkin soru üzerine de, "Bir süredir anlaşma sağlayamadığımız bir konuydu. Şimdi Allah’a şükür taraflarla anlaşma sağladık. İhtilafın kalkmış olması, en çok bizi mutlu etti. Projede tadilat yapılacak. 8 Eylül’de ihale daveti çıkaracağız. Ekim ayında inşallah çalışmalara başlanacak ve 16 ay içinde de hizmete açılacak. Ankaralı vatandaşlarımız da büyük ve uluslararası bir fuar alanına kavuşmuş olacak" şeklinde konuştu. 


Etiketler; #Melih Gökçek
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.