Memurlara bayram tatili açıklaması

Devlet Personel Başkanlığı Kurban Bayramının 9 gün tatil olmasıyla ilgili açıklama yaptı. Zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulacağı da belirtildi.

Memurlara bayram tatili açıklaması
01 Eylül 2016 Perşembe 20:33

Kurban Bayramı tatilinin 11 Eylül 2016 Pazar günü 13.00’da başlayıp 15 Eylül perşembe günü sona ereceği Başbakanlık Genelgesi tarafından belirtilmişti. Başbakanlık yayınladığı yazıda Kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması gerektiğini belirtti. Bu suretle Devlet Personel Başkanlığı Kurban Bayramının 9 gün tatil olmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Yaklaşık 3 milyon kamu işçisi, kamu personeli, sözleşmeli personel ve memurlar için 9 günlük tatil zamanında 16 Eylül 2016 idari izinli sayılacak. İdari izin günlerinde görev yapmak zorunda kalan kamu çalışanları bu izinlerini ilerleyen günlerde kullanabilecek. Zorunlu hizmetlerin aksatılmaması için çalıştırılan fakat 16 Eylül 2016 günü İdari izinli sayılmayan kamu işçisi, kamu personeli, sözleşmeli personel ve memurlar bayram bitiminden itibaren izinlerini kullanabilecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.