Meral Akşener kimdir? Meral Akşener kayyum konusunda açıklama yaptı mı?

Meral Akşener kimdir? MHP'de muhalif cephenin lideri olarak bilinen Meral Akşener kayyum konusunda ne dedi? Meral Akşener'in kayyum açıklaması merak konusu.

Meral Akşener kimdir? Meral Akşener kayyum konusunda açıklama yaptı mı?
08 Nisan 2016 Cuma 15:47

MHP'de muhalif cephenin önderi konumunda olan Meral Akşener MHP'de yargı sürecini başlatan isimlerden olmuştu. Peki 8 Nisan 2016 tarihinde açıklanan MHP'ye kayyum atanması ve MHP'de olağanüstü kongre yapılması konusunda Meral Akşener bir açıklama yaptı mı? 

Meral Akşener'in kayyum atanmasıyla ilgili açıklama yapması bekleniyor...

MERAL AKŞENER KİMDİR?

Yıllardır siyasetin içinden bir isim olan Meral Akşener 18 Temmuz 1956 İzmit doğumlu. Uzun yıllar MHP'den milletvekilliği yapan Meral Akşener Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkenvelilliği ve İçişleri Bakanlığı yapmış bir isim. 

20, 21, 23, 24 ve 25. dönem MHP milletvekilliği yapan Meral Akşener İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünden mezun oldu. İstanbul ve Kocaeli milletvekilliği yapan Akşener evli ve bir çocuk annesidir. 

7 Kasım seçimleriyle birlikte MHP içindeki muhalif kanatın sesi olan, bana verilecek her tür görevi seve seve yaparım diyen Meral Akşener'in MHP'ye kayyum atanması hususunda yapacağı açıklama merakla bekleniyor. 


Etiketler; #Meral Akşener
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.