Meslekten ihraç edilen öğretmen intihar etti!

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde öğretmenlik yapan Mustafa Güneyler, FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilmesi ardından intihar etti .

Meslekten ihraç edilen öğretmen intihar etti!
07 Eylül 2016 Çarşamba 11:46

FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 50 yaşındaki Mustafa Güneyler evinde tüpgazı açarak intihar etti. 

Bilecik'in Osmaneli ilçesindeki Çok Programlı Lise'de elektrik ve elektronik dersi öğretmeni olarak görev yapan Mustafa Güneyler, FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edildi. Osmaneli ilçesinin Cami Kebir mahallesinde oturan ve bekar olan Mustafa Güneyler'den geçen cuma gününden buyana haber alamayan yakınları polise haber vermesiyle polisler Güneyler'in evine gitti. Çilingir tarafından açılan kapıdan içeri giren polisler Güneyler'in cansız bedeniyle karşılaştı.

Güneyler'in tüpgazı açarak intihar ettiğini belirleyen polisler öğretmenin yakınları için bıraktığı vasiyeti buldu. Güneyler'in cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


 


Etiketler; #ihraç
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali koc - 8 yıl önce
Yazik olmus.Allah rahmet eylesin