Meteoroloji'den 23 Aralık'ta çok sayıda il için Facia Uyarısı!

Meteoroloji'den 23 Aralık'ta çok sayıda il için Facia Uyarısı! İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgelerinde, yarın (23 Aralık Pazartesi) güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına, yüksek ve dağlık kesimlerde kuvvetli fırtına esmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den 23 Aralık'ta çok sayıda il için  Facia Uyarısı!
Admin
Admin
22 Aralık 2019 Pazar 23:26

Meteoroloji'den 23 Aralık'ta çok sayıda il için  Facia Uyarısı!

Meteoroloji'den 23 Aralık'ta çok sayıda il için  Facia Uyarısı! İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgelerinde, yarın (23 Aralık Pazartesi) güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına, yüksek ve dağlık kesimlerde kuvvetli fırtına esmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İzmir, Manisa ve Çanakkale ile Balıkesir’in batı ilçelerinde, gece saatlerinden sonra kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak olacağı tahmin ediliyor. Muğla ve Aydın’da bu gece saatlerinden sonra yerel olarak şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor. Antalya’da yarın (23 Aralık Pazartesi) sabah saatlerinden, Mersin’de öğle saatlerinden itibaren etkisini arttıracak sağanak ve gök gürültülü sağanağın, salı günü akşam saatlerine kadar  etkisikatlanarak artacak Antalya merkez ve batısında kuvvetli, Antalya’nın doğu ilçeleri ile Mersin’de yerel olarak şiddetli olması bekleniyor.

''Dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor''

İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgelerinde, yarın güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına, yüksek ve dağlık kesimlerde kuvvetli fırtına eseceği ve salı gününe kadar etkisinin devam edeceği biliniyor

Vatandaşların ve yetkililerin, söz konusu bölge ve illerde görülecek rüzgar, fırtına ve sağanak nedeniyle sel, su baskını, yıldırım, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenme, ağaç veya direklerin devrilmesi, çatı uçması, hortum ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli  olması isteniyor.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle;

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre; 23-24 Aralık günlerinde Ankara’da kuvvetli rüzgar ve fırtına beklenmektedir. Soba ve doğal gaz zehirlenmeleri olabilir, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve gözü açıkolunması gerektiği konusu kamuoyunun bilgisine sunulur.

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel

Etiketler; #Meteoroloji
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.