Metin Feyzioğlu'na muhtardan ilginç tepki

Anayasa değişikliği ile ilgili bir programa katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Konaklı Köyü'nde halka hitap etmek istedi. Feyzioğlu, köy muhtarının verdiği tepkiye karşı açıklama yaptı.

Metin Feyzioğlu'na muhtardan ilginç tepki
16 Mart 2017 Perşembe 14:11

Çorum Barosu'nun ev sahipliği yaptığı 'Anayasa Değişikliğini Tartışıyoruz' konferansına Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve Milletvekili Yusuf Halaçoğlu da katıldı. Konferansın bitmesinin ardından Konaklı Köyü'nde halka hitap etmek isteyen Fevzioğlu, muhtarın tepkisi ile karşılaştı.

Köyünde propaganda yapılmasını istemeyen muhtar, odasının kapısını kilitledi. Toplantının iptaline sebep olan bu tepkiye yönelik Feyzioğlu, Twitter'dan paylaşımda bulundu.

Feyzioğlu, "Gördüğünüz gibi muhtarın kapısı kapalı. Muhtarın kapattığı kapı, evinin kapısıysa beni almayabilir. Ama muhtar, köy odasının kapısını köylüye, vatandaşa kapayamaz" ifadesinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.