Metin Gündoğdu “Gazilerimiz Gururumuzdur”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesajı yayınladı. 

Metin Gündoğdu “Gazilerimiz Gururumuzdur”
19 Eylül 2017 Salı 15:20

Milletvekili Gündoğdu “Vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü korumak ve aziz milletimizin huzuru için canlarından can, kanlarından kan veren aziz gazilerimize büyük minnet borçluyuz.” dedi.


“Ölürsem Şehit, Kalırsam Gazi”

Metin Gündoğdu 19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle yaptığı açıklamada “Zaferlerle dolu tarihimizin yazılmasında en büyük pay şehit ve gazilerimizindir. Gazilerimizin verdiği mücadele ve gösterdiği üstün fedakarlıklar, bugün gençlerimiz için cesaret ve kuvvet kaynağıdır. Ne mutlu ki yeni nesillere gururla ve örnekle anlatacak bir ecdadın torunlarıyız. Gazilerimiz canları pahasına ay yıldızlı al bayrağımız ve ezanlarımız için korkusuzca mücadele etmiş, aziz milletimizin onur ve namusunu korumak için hiçbir fedakarlıktan kaçmamış gurur timsallerimizdir. “Ölürsem şehit, kalırsam gazi” anlayışı ile ortaya koydukları irade düşmana korku, dostlarımıza güven veren gazilerimize milletçe büyük minnet duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.


Şükran Ve Minnetle Yâd Ediyor

Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti; “Şehit ve gazilerimiz milletimizi esaret altına almak isteyen hainlerin, 15 Temmuz’daki işgal girişime karşı koyarak canları pahasına cansiperane vatanı savunmuşlardır. Gerek resmi görevlilerin, gerekse sivil halkın gösterdiği bu mücadele Türkiye üzerinde karanlık planlar yapan şer odaklarının tüm çalışmalarını boşa çıkarmıştır. Bu vesile ile vatan, millet, ezan ve bayrak savunmasında tereddüt etmeden canlarını ortaya koyan tüm gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyor, bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik eder, hayırlı ve sağlıklı ömürler dilerim.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.